Switch to the English site Zur deutschen Website

Családias hangulatú panziónk 1994 óta várja vendégeit.

A Szépasszonyvölgy pár perc sétával elérhető, ezért ajánljuk Panziónkat azoknak is, akik szeretnének belekóstolni a borospincék nyüzsgő mindennapjaiba.

Bejárható távolságokon belül egyedi és történelmi látnivalók, különleges élményt nyújtó pihenőhelyek is örök életre szóló élményeket biztosítanak Vendégeink számára.

A völgy közelsége ellenére a panzió csendes és nyugodt, kiválóan alkalmas a pihenni vágyó vendégek számára is.

Rólunk mondták

"Fantasztikus volt a szállás. Nagyon finom bőséges ételek, kedves felszolgálók, bőséges nagyon finom ételek! Szép kényelmes szobák! Köszönjük, hogy ott tölthettünk pár napot! 😍❤️"

Erzsébet

"Nagyon segítőkészek voltak csak ajánlani tudom mindenkinek"

Katalin

"Nagyon kedves volt a személyzet,motorral érkeztünk,csurom vizesen elázva,rögtön felajánlották,hogy megszárítják a ruháinkat,mind a recepciós hölgy(Kitti)s a szoba néni,és a többiek is nagyon kedvesek voltak,és mi nagyon szeretnénk valamikor legközelebb kicsit hosszabb ideig nálatok maradni. Üdvözlettel: Ricsi&Icus;,puszi nektek!"

Richárd

"Nagyon kedves és segítőkész volt a személyzet. A hely álomszép. Gyönyörű kert. Tágas, tiszta apartman. A Jakuzzi a szobában teli találat. Felejthetetlenné tette a gyerekek számára ezt a hétvégét. A reggeli finom, változatos. Nagyon jó helyen is van. 11 pontot is adnék minden szempontra, ha lehérne. Jövünk még ide ;)"

Rita

"Nagyon köszönjük a rendkívül figyelmes és kedves személyzet munkáját! Ha Egerben járunk, ismét visszatérünk, illetve ajánljuk mindenkinek!"

Natália