Switch to the English site Zur deutschen Website

Superior plusz szoba

Szoba leírása

Panziónk 2 épületrészből áll, ahol standard, superior, superior plusz és 1db családi apartman található. A főépületben – ahol az étterem, a különterem és a wellness részleg is van – 8 db standard és 6 db superior plusz szoba található.

Néhány éve került felújításra a 6 db superior plus szoba, ezek a főépületben találhatók. Maximum 3 fő elhelyezésére alkalmasak. A szobákban twin ágyak vannak és kb. 20 négyzetméter alapterületűek. Minden szobában található televízió, telefon, hűtőszekrény, klíma (térítés ellenében). A fürdőszoba zuhanykabinnal és hajszárítóval felszerelt. 3 db földszinti szoba teraszos, 3 db emeleti szoba pedig erkélyes. A teraszok, illetve az erkélyek a belső kertre néznek.

Vendégeink kényelmét szolgálja pihenőkertünk a gyermekjátszótérrel, és a biliárdterem. Házias éttermünkben és a hozzá tartozó teraszon kellemes környezetben tudnak vacsorázni. A gépjárművek biztonságát mélygarázsunk vagy zárt parkolónk biztosítja. A házi kedvenceiket is magukkal hozó vendégeket is szívesen látjuk, pótdíj ellenében. A szobaár tartalmazza a svédasztalos reggelit.

Képek a szobákról

1 / 6
2 / 6
3 / 6

Superior plusz szoba
Superior plusz fürdőszoba
Superior plusz szoba